Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.38 secunde)
Politicienii de ce ar face rabat de la aceasta regula? ... au plecat capul cei de la centru, dar in teritoriu vezi sa nu!
Consumul zilnic de ziare (care, daca este excesiv, dauneaza grav sanatatii) mi-a permis sa constat unele similitudini la articolele pe teme politice. ... Urmeaza insultele, acuzele, ironiile si cu asta gata.
Chiar daca nu se mai auzise nimic de actiunea politistilor menita sa stopeze pirateria intelectuala, sa nu credeti ca totul a fost un mare fas. ... Cu alte cuvinte, sunt vizati toti cei care downloadeaza,indiferent daca folosesc sau nu respectiva marfa spre vanzare.
Justitia romana se afla pe o panta periculoasa, care nu pare a fi catusi de putin in masura sa-i sporeasca credibilitatea.
Peste mai putin de doua saptamani ar trebui sa intre in vigoare o lege, mai precis o ordonanta de urgenta, care, cel putin teoretic, sa dea liber vanzarii spatiilor cu destinatie de cabinet medical.
Nu mai stiu pe ce loc se afla Justitia la capitolul incredere. Banuiesc insa ca destul de jos, intr-un clasament in care poate doar clasa politica s-o mai intreaca, daca se poate spune asa.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, solicita sprijin in vederea depistarii unei minore, care, la data de 28.12.2011 a disparut de la domiciliu.
"Proprietar de firma scot la vanzare o datorie de zece miliarde de lei".
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
În concluzie, fiecare cu dreptatea lui.TCIF SA avea un teren de fotbal pe care s-a gândit sa-l vânda celor doi frati, cunoscuti si sub numele de fratii Tuica.
White Walls au reusit marea performanta de a se clasa pe podiumul primilor 6 in The Global Battle Of The Bands, la Finala Mondiala care a avut loc in Malaysia in 2011.
Monica Luminos, sef de sectie la Institutul National de Boli Infectioase Prof. ... Dar si alte virusuri ne pandesc la vremea aceasta: ... - Care este virusul cel mai activ, cu cea mai larga circulatie in ultima perioada?
Prefera in schimb, merele cazute pe jos, care nu sunt la fel de bune, dar usor de luat.
De fiecare data cand se maresc preturile se spune ca salariile nu pot tine pasul cu acestea pe motiv ca bugetul nu poate suporta un astfel de efort financiar.
De fiecare data cand se maresc preturile se spune ca salariile nu pot tine pasul cu acestea pe motiv ca bugetul nu poate suporta un astfel de efort financiar.
Timp de circa trei luni de zile, atat romanii, cat si strainii au luat cu asalt litoralul romanesc, in ciuda faptului ca tarifele oferite de hotelieri au luat proportii astronomice, iar magazinele au fost bogate in oferte care mai de care mai piperate.
Asta pentru ca suma de 3,75 miliarde de euro, care urmeaza sa fie platita de Erste Bank pentru 61,88% din actiunile bancii romanesti, nu va fi prea curand egalata de nici o alta privatizare pe care intentioneaza sa o faca statul roman.
Astfel, in timpul extrasezonului, acestea vor fi 50 lei RON/luna + TVA, in plin sezon - 150 lei RON/luna + TVA, iar pentru o perioada mai mica de o luna - jumatate din pretul stabilit pentru cele 30 de zile.
Cati tineri nu viseaza la ziua in care se vor putea muta in propriul apartament sau in propria casa? Cati parinti nu se gandesc la posibilitatea de a cumpara un apartament pentru copii?
Autostrada cu 3 premieri, doi presedinti, 5 ministri ai transporturilor.
google-analytics.com